Bellona het verloop van haar ziekte

Bellona het verloop van haar ziekte

De reden voor het schrijven van dit blog is dat ik graag wil delen dat, als je een slechte diagnose krijgt, niet alles kommer en kwel is.

Wie is Bellona?

Ik ben Bellona Bosboom, (1973), ben getrouwd met Cor en wij hebben een dochter van (1999), Eva. Wij wonen in Veenendaal. Voordat ik ziek werd, werkte ik bij de zorgverzekeraar Zilveren Kruis en bij Harten5 in De Ellekoot.

Mijn hobbys zijn lezen, terrasje zitten met lieve mensen, en documentaires kijken.

De reden voor het schrijven van dit blog is dat ik graag wil delen dat, als je een slechte diagnose krijgt, niet alles kommer en kwel is. Nu is dat in mijn geval misschien ook makkelijk omdat ze bij mij op beterschap hebben ingezet. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik die levenshouding vast kan houden als er een boodschap in de trant van ‘uitbehandeld’ komt… en ik merk dat het mijn gedachten op een rij zet en das best fijn. Dat geeft wat lucht in de tent.

Lieve mensen ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

Bellona d'r uitspraken

Bellona Bosboom | Bliss Shine For Cancer
Bellona Bosboom | Bliss Shine For Cancer

Blog 1 - COR, Ik voel een bult!

‘Cor?’

‘Ja?’
‘Ik voel een bult in m’n borst.’
‘Dat is niet zo mooi.’

Blog 2 - En dan moet je gaan bellen!

En dan moet je gaan bellen….

Eerst familie, en dan lieve vrienden. En ik kan je zeggen: de reacties zijn even wonderlijk als uiteenlopend.

All Inclusive!

Als ik op reis ga vind ik een all Inclusive vakantie altijd erg aantrekkelijk.

Als je haar maar goed zit!

M’n haar en ik. Da’s een dingetje. Het moet goed zitten.

Vluchten kan niet meer!

Met de taxi en vervolgens via de “artiesteningang”

Voordat ik het weet

Zitten er al “zestien” chemokuren in m’n lijf

De beste wensen voor 2020

Ik heb ze de afgelopen weken veel gehoord. Heel lief allemaal maar….

"Gefeliciteerd"

Huh? Waarmee? Is er iets te vieren?

Corona

Iets anders kan zijn dan ‘het biertje met limoentje.’