Vrijwilliger

Vrijwilligers we kunnen niet zonder

De verwendagen die we organiseren zijn niet te realiseren zonder vrijwilligers. We zijn constant op zoek naar mensen die zich vrijwillig willen inzetten voor mensen met kanker.
wanneer je vrijwilliger wilt worden, vul dan onderstaand formulier in en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

VRIJWILLIGER

Vrijwilligers zijn voor Stichting Bliss Shine For Cancer van onschatbare waarde.

De verwendagen die we organiseren zijn niet te realiseren zonder vrijwilligers. We zijn constant op zoek naar mensen die zich vrijwillig willen inzetten voor mensen met kanker.

Functies waar je aan kunt denken zijn o.a.: redacteur voor een nieuwsbrief, voorlichter,
dagvoorzitter bij bijeenkomsten, organisator acties. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Wanneer je vrijwilliger wilt worden, dan bespreken we deze mogelijkheden graag met je.

Toen Arieta mij vroeg om vrijwillig mee te werken aan de visagie voor haar stichting zei ik natuurlijk meteen volmondig:  ”JA!”
Wat een absolute eer dat ik mocht mee helpen, het was een fantastische dag en af en toe moest ik even stiekem een traantje weg pinken want jeetje wat hoorde je heftige verhalen. En aan de andere kant liepen ze gewoon weer vrolijk en stralend van de make-up stoel af, geweldig om te zien!
Iedereen was op en top ontspannen en genoot van al het moois wat er was georganiseerd.

Het was echt een topdag! Buiten het feit om dat ik ontzettend trots ben op Ariet durf ik gerust te zeggen dat dit 1 van de best georganiseerde events is waar ik ooit aan heb deelgenomen.

Liefs Nadine – Your Nature Cosmetics

Toen Arieta mij vroeg om vrijwillig mee te werken aan de visagie voor haar stichting zei ik natuurlijk meteen volmondig:  ”JA!”
Wat een absolute eer dat ik mocht mee helpen.

Liefs Nadine – Your Nature Cosmetics

Aanmeld Formulier Vrijwilligers

Jouw gegevens

Geboortedatum

Op welke dag / dagdeel ben je het beste te bereiken

Jouw voorkeur

AdministratiefGastheer/vrouwGrafischHorecaICTMarketingSociale mediaSport / SpelTechnischOp-en afbouwenOverige

Wat zijn jouw kwaliteiten & vaardigheden?

Wat is je ervaring met vrijwilligerswerk?

Het was GEWELDIG!
Blij dat ik er bij was en ik ben onder de indruk. Noteer mij maar weer als vrijwilliger voor de volgende editie.  –  Jacqueline de Groot

Het was GEWELDIG!
Blij dat ik er bij was en onder de indruk van hoe dit evenement omarmt is door de sponsors. Noteer mij maar weer als vrijwilliger voor de volgende editie.  –  Jacqueline de Groot

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker! De persoonlijke inzet van betrokken mensen zoals u is van groot belang. Hieronder noemen wij wat mogelijkheden om je op weg te helpen. Maar elk eigen initiatief is welkom. Neem bij vragen vooral contact met ons op. Wij helpen je graag om van je actie een succes te maken: vrijwilliger@blissshineforcancer.nl

Je eigen sponsoractie opzetten
Doe je mee aan een wandel- of fietsevenement, een hardloopwedstrijd, tennistoernooi of een ander sportief evenement? Laat je sponsoren voor elke afgelegde kilometer, de gehele afstand of bijvoorbeeld voor ieder gespeeld uur!

Inzameling of verkoop voor Bliss Shine For Cancer
Je kunt Bliss Shine For Cancer ook als goed doel verbinden aan jullie huwelijksfeest, een jubileum op je werk, de opening van je bedrijfspand of clubhuis. Verkoop je zelfgemaakte schilderijen, kaarten of andere creaties en doneer de opbrengst aan Bliss Shine For Cancer. Of zet voor langere tijd een geldinzamelbox neer, bijvoorbeeld op een toonbank, receptie of balie.

Vraag de geldinzamelbox bij ons aan via telefoonnummer 06-39729326 of via e-mail: vrijwilliger@blissshineforcancer.nl

Dat bepaal je zelf. Het kan variëren van een paar uur in de maand of week tot één eventdag. In gezamenlijk overleg bepalen hoeveel tijd jij kunt en wilt besteden en welk werk daarin mogelijk is om te doen. Sommige taken zijn flexibeler te doen dan andere, daar moeten we rekening mee houden.

Wij zijn een non-profit organisatie.  Onze missie is  dat “al” onze activiteiten worden uitgevoerd met een gesloten beurs. Uiteraard zijn er enkele uitzonderingen.

Je bespreekt onkosten vooraf met ons.
Gemaakte kosten voor de stichting declareer je met het standaard declaratieformulier en voegt daar bonnetjes en facturen e.d. bij.

Ja. Je geeft je interesse(s) aan en gezamenlijk bekijken welk werk het beste past. Wij willen graag dat je gaat doen waar jouw interesse ligt.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 06-39729326 of via e-mail: vrijwilliger@blissshineforcancer.nl

Er kunnen situaties of omstandigheden zijn waardoor een vrijwilliger zijn/haar taak niet meer of onvoldoende kan of wil uitvoeren. Of het werk voldoet niet (meer) aan de verwachtingen. We vragen onze vrijwilligers om dit voor te leggen aan hun vrijwilligersmanager, zodat er gezamenlijk en tijdig een oplossing kan worden gevonden. Als er klachten over een vrijwilliger zijn, vragen we hem/haar dit direct te melden, andersom geldt dit ook voor de organisatie. We doen er vervolgens alles aan om het probleem op te helderen.